Zoeken in de Enreta Nederlanda Bibliografio

(nederlands, esperanto )


Het is mogelijk om te zoeken in deze bibliografie van nederlandse literatuur vertaald in het esperanto. U kunt daarvoor reguliere expressies gebruiken. Een veld niet invullen betekent dat het niet zal worden gebruikt (als u dus meteen op 'zoek' drukt, dan ziet u de volledige lijst). Het maakt niet uit of u hoofd- of kleine letters gebruikt.

De lijst is nog lang niet compleet. Ik heb de bibliografie tot 1972 (van Petro De Smedt), ingetypt. Maar moet er nog gezocht worden wat er daarna is verschenen.

Er wordt een cgi-script in mijn computer gebruikt, dus als die niet aan staat, dan werkt het niet.

Auteur:
Titel (in esperanto):
Vertaler:
Sorteren volgens Uitvoer Zoeken in Combineer velden met

Reguliere expressies: Als u bijvoorbeeld alle auteurs wilt vinden, waarvan de naam begint met k, dan typt u '^k'. Of als het met a of b moet beginnen, dan '^[ab]'. Als de titel een bepaald woord moet bevatten, dan is het genoeg om simpelweg dat woord te typen. Stel dat u alle vertalingen van Berveling, van Pilger en van Verloren van Themaat wilt zien. Dan kunt u typen 'Berveling|Pilger|Verloren' in het veld 'Vertaler'. Er kan echt vanalles met die reguliere expressies, dus wanhoop nooit, maar verdiep u een beetje in de wondere wereld van de reguliere expressies.

Gemaakt door Michiel
Cxefpagxen