Converted by Unregistered Copy of Wp2Html
Herman; 15 januari

Fietsbanden (Wat heb ik toch met fietsen?)

Wat is er vervelender dan lekker op je fiets van huis te vertrekken en al fietsende te ontdekken dat je met je band door iets scherps bent gefietst waardoor je nu op je velg rijdt?

Inderdaad, fietsen zijn leuke dingen, maar lekke banden zijn afschuwelijk irritant. Wat gaan wij daar tegen doen? Hoor mijn voorstel aan:

Stel we maken een rubberen band, zoals die tegenwoordig ook bestaan met daarin, ook zoals tegenwoordig, lucht. Maar er is iets speciaal aan deze opvulling van de band. Want de lucht zit niet zomaar in het wiel, maar zit in plastic bolletjes in de band! In de band zitten dus allemaal kleine plastic bolletjes die er voor zorgen dat als de fietser door iets scherps rijdt, dat dan niet zijn gehele band leeg is, doch slechts een paar van de plastic bolletjes die zijn band hard houden! Zo hebben wij een schitterend systeem ontworpen, zij het niet dat wij de vraag nog moeten beantwoorden hoe die plastic bolletjes in de band komen. Wel, dit is niet zo moeilijk als men wel denkt. Men maakt gewoon een groter ventiel dan men tegenwoordig gewend is waar een pomp op past die de kleine bolletjes naar binnen kan drukken. Is dat geen pracht idee? n.

Hoogachtend,

Herman Kruis.

ets hebt geleerd en je oefent regelmatig met hem, dan vergeet hij de geleerde informatie niet snel.

En nu komt het leuke: 'Geleerde' muizen, die allerl